Ja koko ajan (kai). Tänään(kin) on selvinnyt, miksi syksy ei ole ykkösvuodenaikani. (Tähän poikani kymmenisen vuotta takaperin olisi tokaissut: "Kesä kuivaa!" Niin se hänen mielestään teki tammikuussakin.)Ympärillä on läjäpäin enemmän tai vähemmän flunssaisia ihmisiä, itsekin kuulun heihin. Siispä odottelen kevättä ja keltaista.

Savon Sanomat on viime aikoina kovasti yrittänyt jutuillaan kohottaa kuopiolaisten (savolaisten) itsetuntoa. Alan epäillä, että heillä on se teemana tänä syksynä. Ensin viime viikolla kerrottiin Taloustutkimuksen selvityksen paljastaneen, että 60 % kuopiolaisnaisista piti kumppaninsa mieskuntoa hyvänä tai erittäin hyvänä. Tänään otsikoissa oli savolaisten hyväntuulisuus. Ennen puolta päivää 35 % meistä on huonotuulisia (edes hetken), kun vaikkapa Helsingissä luku on 61 %. Epäilenpä, että paljon voi mennä liikenteen piikkiin…sanoo stadissakin asunut.
Ehkäpä tämäkin tutkimus
olisi pitänyt tehdä Kuopiossa, niin tulos olisi ollut positiivisempi (?).

Tässä välissä kaupunki ehti "kunnostautua" kutsumalla Sarasvuot Kuopioon lemmenlomalle Hesarin ilmoituksen kautta. Hyvä Kuopio!??

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />