Päätin rikkoa pitkän blogihiljaisuuteni. Viime aikoina on ollut sen verran vipinää ja töminää, ettei ole ollut aikaa eikä energiaa kirjoitella tänne. Joku ihme harmahtava Ala Kulokin on näyttäytynyt.

Joka tapauksessa päätin suuntautua vähän uusille tantereille ja aloittaa kuvaamiseen keskittyvän blogin. Tämä pääasiassa siitä syystä, että olen aina ollut kovin kiinnostunut ao. asiasta, mutta helposti se aina jää, varsinkin kun se pitkään oli käytännössä mahdotonta. Nyt on siis aika herätellä uinuvaa ja yrittää kehittyä sillä saralla. Muita vähäpätöisempiä syitä on laiskuus, ajan rajallisuus (tämän blogin kirjoitukset vievät monta tuntia tällaiselta hitaammanpuoleiselta) ja myös se, että olen hiljalleen tämän blogin myötä päässyt irti ”kirjoittamismöröistäni”.

Tämä blogi nyt kuitenkin kellukoon täällä blogistaniassa, ja lisäilen tänne juttuja, kun siltä tuntuu. Siis ehkä jo huomenna, tai sitten ei (taidanpa olla taas kelpo savolainen!). Pääblogini on nyt siis muualla, otoksiani pääsee vilkaisemaan Häivähdyksiä-otsikon alla.