2009
muttscomics.com

...ja vähän edellistäkin. Nopeasti se kieltämättä meni, kiihtyi vaan loppua kohti. Taidan olla siinä iässä.

Siis tiedän, että vuodenvaihde tuli ja meni aikoja sitten. Nyt vain on menossa se mielestäni turhaakin turhempi (hukka)kuukausi, joten on aikaa palata hetkeksi menneeseen. Niin, olen edelleen - jos ei entistä vahvemmin - sitä mieltä, että voisimme hyvin harpata aloittamaan vuoden huhtikuusta. Täytynee kai kuitenkin tyytyä helmikuuhun. Josko tuo pakkaspoika jo silloin alkaisi vähän lomailla...

Ai, mitä jäi vuodesta 2009 Annan henkilökohtaiseen historiikkiin? Killen tulo taloon tammikuussa, Venetsian matka keväällä, nilkan murtuma ja tyyylsät viikot kipsissä kesällä, pojan rippijuhlat helteessä ja salamannopeat syyskuukaudet. Aika läpihuutojuttu siis?

Näin vuoden alussahan uhkumme tarmoa ja teemme paljon (tyhjiä) lupauksia. Näin myös minä: entinen lukutoukka on viime vuosina keskittynyt vain päivän Savon Sanomiin ja muihin lyhytaikaisiin julkaisuihin. Siispä yritän tänä vuonna parantaa (pahan) tapani ja lukea ainakin yhden kirjan kuukaudessa. Mutta mitä - antakaa vinkkejä, hyvät immeiset?!

P.S. Joskus pitää tehdä jotain odottamatonta ja yllättää (itsensäkin).

muttscomics.com